Ledige stillinger

BLI EN DEL AV TANNFEEN

Tannfeen er en hurtig voksende tannlegekjede som tilbyr kvalitetstjenester til langt lavere priser enn det som er vanlig i markedet. Våre klinikker er utstyrt med topp moderne utstyr, og kundene behandles av førsteklasses tannleger fra hele Europa. Vi bygger og utvikler våre klinikker basert på opplevd kvalitet for pasientene.
 
 
Vår første klinikk i Moss ble etablert i 2014, klinikkene i Tønsberg og Porsgrunn åpnet straks etter. I 2019 åpnet vi i Drammen og Lillestrøm, i 2020 så en ny klinikk i Ski dagens lys og nå står flere for tur.

For å kunne fortsette veksten, er vi på jakt etter flere dyktige medarbeidere – både tannleger, spesialister, tannpleiere og tannhelsesekretærer.
Vi er spesielt opptatt av å knytte til oss deg som ønsker å dyrke og praktisere vår filosofi om å sette kunden – ikke bare i tannlegestolen – men i førersetet. Vi ønsker at kunden skal gå hjem med et smil om munnen og anbefale Tannfeen til familie og venner

 
  • Vår ambisjon er 20 klinikker i Norge innen 2023.
  • Vi er i stadig vekst og er på jakt etter erfarne tannleger, spesialister, tannpleiere og tannhelsesekretærer.
  • Vi har muligheter for fulltidsstillinger og deltidsstillinger og vikariat/ekstrahjelp for tannhelsesekretærer.
Er du en flink leder og har lyst til å ha utvidet stilling som klinikkleder har vi en mulighet for deg også!
Hvis du brenner for yrket ditt og er glad i mennesker, liker å lære og ser deg selv som en del av vårt team kan du sende en jobbsøknad og CV til lena.sundling@tannfeen.no
 
For spørsmål om ledige stillinger ring: 48 23 41 39