image

Ordinær tannbehandling

Med mindre du er henvist til klinikken for spesielle behandlinger, vil en av våre allmenntannleger være din første kontaktperson. Tannlegen vurderer ditt behandlingsbehov, og sammen med deg legges en behandlingsplan med antatte kostnader.

Tannsjekk

En tannsjekk inneholder en grundig kontroll av tenner, tannkjøtt og munnhule. Behandlingen inneholder en enkel tannrens og det tas røntgenbilder.

Les mer om tannsjekk

Tannrens

En tannrens er en grundig rengjøring av tennene, hvor hardt belegg (tannstein) og mykt belegg (plakk) på tennene over tannkjøttnivået fjernes på en skånsom måte. 

Les mer om tannrens

Røntgen

Røntgenbilder tas for å sjekke din tannstatus, risiko for karies og andre spesifikke forhold i munnen. Røntgen tas ofte i forbindelse med en tannsjekk eller ved akutte besøk.

Les mer om røntgen

Rotfylling

Har du et hull som går helt inn til tannens nerve (pulpa), eller en betennelse eller skade i nerven som resulterer i at nerven dør må tannen ofte rotfylles for å kunne beholdes.

Les mer om rotfylling

Visdomstenner

Mange forbinder fjerning av visdomstenner med mye smerte, men med dagens moderne utstyr og våre dyktige tannleger oppleves prosedyren som smertefri og ukomplisert. 

Les mer om visdomstenner

Oral- og kjevekirurgi

Av og til står vi ovenfor tilstander som krever kirurgiske inngrep. Våre spesialister har lang erfaring og gjør alltid sitt ytterste for å gi deg en smertefri og trygg opplevelse.

Les mer om oral- og kjevekirurgi

Tannregulering for barn

Tannfeen tilbyr fullt behandlingsforløp til barn og unge som trenger tannregulering. Denne behandlingen gjennomføres av våre spesialister innen kjeveortopedi .

Les mer om tannregulering for barn

Kontakt oss

    image