Om Tannfeen Norge

Tannfeen er en tannlegekjede som hver dag jobber for å gi deg muligheten til trygg og enkel behandling av tennene. Vi er her for gi deg kvalitet til riktig pris.

image

Tannfeen - din foretrukne lokale tannlege!

Tannfeen har klinikker lokalisert i 11 byer. Våre klinikker har lange åpningstider, slik at vi er tilgjengelige akkurat når det passer deg og du trenger det. Våre åpningstider er spesielt viktig i situasjoner hvor det er nødvendig med akutt behandling. Vi strekker oss langt for å kunne gi deg time på dagen.

Vi i Tannfeen har et enestående team bestående av tannleger, spesialister, oralkirurger og tannlegeassistenter. Vi tilbyr alt fra innledende konsultasjoner til mer komplekse behandlinger og inngrep. Vi utgjør et av landets største fagmiljø innen tannhelse og investerer mye tid i å videreutvikle og etterutdanne våre ansatte. Vi forsøker til enhver tid å være oppdaterte når det kommer til ny teknologi og moderne behandlingsmetoder. Hos oss vil du derfor alltid ha god tilgang på kompetanse og spesialisttjenester.

Vi holder til i hyggelige og moderne lokaler, hvor flesteparten er lokalisert på bakkeplan. På den måten er det enkelt å reise til og fra våre klinikker - både kollektivt og med bil.

Kontakt oss

    image