image

Tannbleking

Som voksen er det vanlig å oppleve misfarging av tennene. Dette skyldes som oftest inntak av kaffe, vin og andre ulike matvarer. Vaner som røyking fører også til misfarging av tennene. 

Har du et ønske om et smil som ser sunt og hvitt ut, kan vi hjelpe deg. Tannbleking hos Tannfeen er en enkel, skånsom og trygg behandling for et friskt og strålende smil. 

Et flott og jevnt resultat

For å sikre et godt og jevnt resultat, gjennomfører vi aller først en tannsjekk. Tannbleking er i seg selv ikke farlig eller skadelig for tennene, men både tenner og tannkjøtt må være friske for at du skal få et godt resultat. Det er dessuten viktig at det ikke forårsakes skader på tannkjøttet dersom dette allerede er sykt. 

Under tannsjekken ser vi etter hull, blottlagte tannhalser, betennelser i tannkjøttet, svak emalje eller løse fyllinger. Dette er ting som eventuelt må behandles før du kan starte med tannblekingen. 

Når tenner og tannkjøtt er sjekket, klargjør vi tennene dine ved å fjerne tannstein og misfarging som ligger på tennenes overflate. Dette gir deg et bedre fundament før tannblekingsprosessen starter. 

Tannbleking hjemme hos deg selv

Selve tannblekingen foregår hjemme hos deg selv ved hjelp av Opalescence Go - et produkt med ferdigfylte blekeskinner. Opalescence er et verdensledende varemerke innen profesjonell tannbleking.

Andre tannleger tilbyr gjerne en løsning der det må støpes en egen blekeskinne for pasienten. Vår løsning er i den forbindelse  mer effektiv og kostnadsbesparende ettersom blekeskinnen allerede er laget og klar for bruk. Med tannbleking hjemme  kan du dessuten  gjennomføre behandlingen når det passer deg best.

Blekeskinnene fra Opalescence Go plasseres enkelt på tennene og bør sitte på i 60-90 minutter. Behandlingen bør foregå over 5-10 dager. Når du synes tennene dine er hvite nok, kan du avslutte behandlingen.

Hvor lenge varer tannbleking?

Resultatet fra tannblekingen varer ofte i opptil 3 år før man ser at hvitfargen begynner å avta. Høyt inntak av mat og drikke med mye farge, samt snusing og røyking, kan for øvrig gjøre at resultatet falmes raskere. Varigheten varierer således fra person til person.

Slik bleker du tennene dine med Opalscence Go

image

Vanlige spørsmål

Hva koster tannbleking?
Tannbleking med Opalescence Go koster kun 2900 kr. Prisen inkluderer en tannsjekk.
Er det trygt å bleke tennene?
Dersom du har hull eller andre sykdommer i tennene, tannkjøttet eller munnen, bør du avvente tannbleking til etter at dette er behandlet. Vi gjennomfører derfor en tannsjekk før tannbleking finner sted.
Kan man bleke tennene når man er gravid eller ammer?
Vi anbefaler at man venter med å bleke tennene til man er ferdig med graviditet og amming.
Hvis jeg har tannimplantat, krone eller plastfylling; kan jeg få bleket tennene?
Du kan bleke tennene selv om du har tannimplantat, krone eller plastfylling. Blekebehandlingen endrer riktignok fargen på disse områdene.
Kan man få bivirkninger ved tannbleking?
Man kan få noen mindre bivirkninger etter å ha bleket tennene, som at tennene blir mer sensitive. Dette er imidlertid forbigående, og forsvinner vanligvis noen få dager etter at behandlingen er avsluttet.
Kan tannbleking med Opalescence svekke tennene?
Nei, det er ikke påvist at tannbleking med Opalescence kan svekke tennene.
Kan jeg spise og drikke som normalt etter tannblekingen?
Den første perioden etter blekingen er tennene mer mottakelig enn vanlig for fargestoffer. Du bør derfor unngå vin, tobakk, matvarer med sterkt farge, kaffe og te de første ukene etter behandling.

Kontakt oss

    image