Finansiering av din tannbehandling

Trenger du tannbehandling, men bekymrer deg for kostnadene? Vi forstår at tannhelse er viktig, og nå kan du søke om finansiering av tannbehandling gjennom vår samarbeidspartner Svea.

finansiering

Hvordan søker man finansiering?

Kom i gang med finansieringsløsning ved å kontakte din nærmeste Tannfeen klinikk, så håndterer vi resten av søknaden for deg. Straks vi har sendt søknaden din til Svea, kan du forvente svar samme dag. Du kan selv velge nedbetalingsperioden og signere avtalen med BankID.

Svea har fokus på å tilby deg en effektiv og problemfri søknadsprosess, slik at du får den nødvendige finansieringen du trenger.

Fleksibel betalingsplan som passer deg

Du kan søke om opptil kr. 150 000 i finansiering og velge en betalingsplan som passer for deg. Svea tilbyr ulike finansieringsløsninger, som strekker seg fra 6 og opp til 60 måneders delbetaling. Dersom du velger en betalingsperiode på 6 måneder, kommer det ingen rentekostnader.

Eksempel på rentekostnader:

Her er et eksempel for å gi deg en ide om hva det kan koste: For et kredittbeløp på 20 000 kr, løpetid 12 måneder, med en rente på 9,90%, etableringsgebyr 399 kr, og et termingebyr på 75 kr, vil den effektive renten være 24,01% p.a. Det totale tilbakebetalte beløpet vil være 22 388 kr.

Kom i gang med søknaden

Er du klar for å ta neste steg? Kontakt din nærmeste Tannfeen klinikk for å komme i gang med søknadsprosessen. Vårt team står klar til å hjelpe deg gjennom hele prosessen og svare på eventuelle spørsmål du måtte ha.

Kontakt oss

    image