image

Tannfeen Bergen

Åpningstider

Mandag:

08:00-20:00

Tirsdag:

08:00-20:00

Onsdag:

08:00-16:00

Torsdag:

08:00-16:00

Fredag:

08:00-16:00

Lørdag:

Stengt

Søndag:

Stengt

Laguneveien 1, 5239 Rådal

+ 47 55 10 30 00bergen@tannfeen.no

Tannfeen Bergen

Tannbehandling av høyeste kvalitet til riktig pris!

Din tannlege i Bergen

Tannfeen Bergen holder til på Lagunen Storsenter, et kjøpesenter i bydelen Fana. Våre tannleger, spesialister, oralkirurger og tannpleiere har høy faglig kompetanse, og gjør sitt ytterste for å ivareta deg som pasient. Vårt mål er å alltid gi deg den beste tannbehandlingen.

Vi tilbyr alle former for tannbehandling, deriblant usynlig tannregulering, tannimplantat, fjerning av visdomstenner, tannbro og mye mer.

Vi jobber kontinuerlig med å holde oss faglig oppdaterte på det nyeste av behandlinger og metoder innen tannbehandling, slik at du skal få den beste behandlingen for deg og dine tenner.

Anna Valanova

 Tannlege | Jobber med kirurgi

Renuka Mohanalingam

Tannlege

Cathrine Tellefsen

Tannpleier

Umar Sharif

 Tannlege | Jobber med kirurgi

Zohreh Vazi

Tannpleier

Akutt behov for tannlege i Bergen?

Ved akutt behov for tannlege, kan du ringe oss direkte på 55 10 30 00. Vi har kveldsåpent både på mandager og tirsdager, og gjør alt vi kan for å treffe deg på et tidspunkt som passer deg. Vi setter av god tid til deg og gi deg rask service av ypperste kvalitet. 

Les mer om våre akutte tannbehandlinger her

Reisevei

Lagunen Storsenter ligger i Fana bydel, en 10 minutters kjøretur fra Flesland. Dersom du kjører fra sentrum, følger du Fjøsangerveien mot flyplassen. Fortsett på Fritz C. Riebers veg. Når du kommer på Fanavegen tar du til venstre i andre rundkjøring og finner Lagunen Storsenter. Lagunen Storsenter har 2222 parkeringsplasser, hvorav over halvparten i p-hus. Alle kunder får 2 timer gratis parkering.

Kollektivtilbudet rundt Lagunen er meget bra. Bussterminalen som ligger ved siden av senteret, er knutepunktet for samtlige busser til/fra Fana – Ytrebygda – Austevoll – Åsane terminal – Oasen terminal – Flybusser og Bergen Sentrum.

For å komme fra Sentrum eller fra Bergen Lufthavn til Lagunen tar du i de fleste tilfeller Bybanen. Bybanen går ca hvert 8. minutt og noe oftere i rush-tiden. Se skyss.no for nærmere informasjon.

Tannlege priser Bergen

Lurer du på hva tannsjekk, rotfylling, tannbleking eller andre behandlinger koster hos Tannfeen Bergen?

Se vår komplette prisliste her

Kontakt oss

    image