Vond visdomstann?

Hos Tannfeen har vi dyktige og profesjonelle tannleger som fjerner vonde visdomstenner smertefritt og effektivt. Vi har kort ventetid, kveldsåpent og selvsagt det viktigste – høy kompetanse!

TANNLEGE I BERGEN

 Kort ventetid | Kvalitet til lav pris | Kveldsåpent

PASIENTER I SENTRUM

Vi på klinikkene setter våre pasienter i sentrum og gir nødvendig behandling etter beste evne. Vi legger vekt på smertefri behandling, og trygghet for våre pasienter.

VÅRT TEAM TAR IMOT DEG OG DIN FAMILIE!

Spar penger på tannbehandling hos Tannfeen Bergen.

Førsteklasses tannbehandling
til riktig pris

Hos oss kan du spare penger på tannbehandling uten å betale fly, hotell og be om ferie på jobben. Vi tilbyr kvalifisert behandling til lav pris uten lang planlegging akkurat når det passer deg best. Du trenger ikke å være urolig for medisiner og materiell tannlegene benytter. Har du fått spørsmål etter behandlingen? – Ta kontakt med oss, vi er her for deg.

Din trygghet er vårt ansvar!

Omsorg for tennene dine og munnen er viktig for å opprettholde din helse og ditt utseende. Selv om du pusser tennene og bruker tanntråd regelmessig, behøver du profesjonell omsorg for å holde tennene friske og pene. Tannfeen tilbyr en rekke generelle og spesielle behandlinger hvor vi gir komplett tannpleie for deg og din familie. Vårt team består av lisensierte allmentannleger, implantatspesialister, kjevekirurger og tannteknikere. 

Finn din nærmeste tannlege på en av våre tannklinikker

BESTILL TIME TIL TANNLEGE I Bergen

Bestill time for undersøkelse på et tidspunkt som passer deg.

Bestill time