Usynlig regulering til faste priser hos dyktige tannleger

Kan usynlig regulering være et alternativ for deg?

✓ Diskrete og avtagbare skinner som gradvis flytter på tennene dine.

✓ Lukke mellomrom, endre bitt og trangstilling av tenner - mulighetene er mange.

✓ Enkelt, hygienisk og skånsomt  for deg å bruke.

image

Hvordan fungerer usynlig regulering?

Usynlig regulering kan rette opp skjeve tenner, mellomrom, trangstilling og ugunstig bitt. Med effektive, gjennomsiktige, diskré og avtagbare skinner kan du få et nytt smil på bare noen måneder, uten sjenerende stålregulering.

1. Gratis, uforpliktende konsultasjon

Ethvert behandlingsløp starter med en kostnadsfri konsultasjon hvor vi vurderer dine behov og ønsker for å skape en personlig og tilpasset opplevelse.

2. Behandlingsplan og pristilbud

Etter konsultasjonen mottar du en skreddersydd behandlingsplan og en 3D-animasjon for å visualisere resultatet, som justeres til du og tannlegen er fornøyde.

3. Behandling og oppfølging

Gjennomgå behandling med kontinuerlig oppfølging og bytt skinner etter progresjon. Bruk skinnene 22 timer daglig for best resultat. Tennene vil gradvis flytte seg mot ønsket resultat.

4. Sluttkontroll, gratis tannbleking og tannrens

Avslutt behandlingen med siste skinnepar og sluttkontroll. Få valgfri gratis tannbleking og tannrens. Stabiliser den nye tannstillingen med en nattskinne.

image
image
image
image
image

Priser for usynlig regulering

Personlig prisvurdering for usynlig tannregulering

Prisen avhenger av ditt utgangspunkt, så bestill en gratis konsultasjon hos oss. Ved konsultasjon blir tennene dine skannet og fotografert for å lage en behandlingsplan og prisestimat. Usynlig tannregulering kan koste mellom kr 15 000 og kr 70 000, avhengig av hvor mye tennene skal forflyttes og antall skinner som trengs. Når du har prisestimatet, kan du velge om du vil fortsette med behandlingen.

image

Finansiering gjennom Svea

Finansiering av din tannbehandling

Trenger du tannbehandling, men bekymrer deg for kostnadene? Vi forstår at tannhelse er viktig, og nå kan du søke om finansiering av tannbehandling gjennom vår samarbeidspartner Svea.

image

Fordeler med usynlig regulering

Usynlig regulering er designet for å være så diskré som mulig. Skinnene er laget for å kunne tas ut, noe som gjør det enkelt å opprettholde god munnhygiene og gir fleksibilitet.

Komforten er også et viktig aspekt ved usynlig regulering, og mange rapporterer mindre ubehag enn med vanlig stålregulering. Det kan oppleves som stramt i begynnelsen når man setter på nye skinner, men dette er vanligvis noe man venner seg til raskt.

Over 20 000 fornøyde pasienter!

Kundeomtale fra legelisten.no - Tannfeen Moss

Meget dyktig og rimelig tannlege

Var hos Luis for å trekke visdomstenner og var nervøs på grunn av tannlegeskrekk. Han var utrolig flink, jeg kjente ingenting, og timen var over på 20 minutter. Jeg skal tilbake uten frykt. Veldig billig, ingen slår Tannfeen på pris.

Kundeomtale fra legelisten.no - Tannfeen Bergen

Moderne og trygt

Bergens fineste tannlege, dyktig og erfaren. Renuka forklarer godt og behandler med autoritet. Tannfeen Lagunen har åpne kontorer og et miljø som som skaper en avslappende atmosfære. Anbefales sterkt.

Kundeomtale fra legelisten.no - Tannfeen Sarpsborg

Trygg og behagelig opplevelse

Jeg var hos Karl for tannsjekk og var nervøs. Karl er rolig og forklarer godt. Fikset misfarging og tannstein raskt og uten stress. Sterkt anbefalt for profesjonalitet, punktlighet og koselig venterom. Enkel parkering er et pluss.

image

11 klinikker rundt om i Norge

Velkommen til Tannfeen! Vi har klinikker i flere av de største byene og regionene, inkludert Bergen, Drammen, Gjøvik, Hamar, Lillestrøm, Moss, Oslo Linderud, Porsgrunn, Sarpsborg, Ski og Tønsberg.

Hos Tannfeen er vi dedikerte til å gi deg den beste tannpleien. Vi ser frem til å ønske deg velkommen på en av våre mange lokasjoner.

Vanlige spørsmål og svar

Her har vi samlet vanlige spørsmål og svar om usynlig regulering

Hvilke typer usynlig tannregulering finnes?
Skriv något här
Priser på usynlig tannregulering
Skriv något här
Oppstart av behandling
Skriv något här
Tid for regulering
Skriv något här
Etter tannregulering
Skriv något här

Uforpliktende konsultasjon

Bestill gratis konsultasjon idag

Vi tar kontakt med deg raskt for en gratis konsultasjon. Vanligvis hører du fra oss innen én virkedag. Skulle det være noe i mellomtiden, kan du alltid ta kontakt.