Tannbleking

tannbleking hos tannlege i Tannfeen

 

Tannbleking. Den enkleste veien til et hvitt smil

Med hjemmebleking kan du bleke når du vil og hvor du vil. Velg mellom melon eller mint smak med universalskinne med behagelig passform og ferdig utfylt blekemiddel. Vi tilbyr undersøkelse og god veiledning før du begynner med hjemmebleking.

beste løsning for tannbleking - Opalescence og Tannfeen Norge

Vi anbefaler Opalescence til hjemmebleking – verdensledende varemerke innen profesjonell tannbleking.

 

Før og etter

tannbleking, før og etter,

 

 

Slik bleker du tennene

1. Undersøkelse med røntgen og rens hos tannlege
2. Profesjonell veiledning fra tannlege
3. Følg anvisningene før hjemmebleking. Se under

 

 

Se video for bruksanvisning

Tannbleking bruksanvsining

 

 

Vanlige spørsmål

Hva koster tannbleking hos tannlege?
Tannbleking hos Tannfeen koster 2 900 kr. 

Er det trygt å bleke tennene?
Ja, når du blir behandlet profesjonelt hos Tannfeen.

Hvor lenge varer blekeresultatet?
Flere år hvis du er flink til å ta vare på tennene. Det finnes likevel noen ting som kan føre til tap av skinnende hvite tenner som kosthold og enkelte vaner som røyking.

Hvor godt resultat kan jeg mest sannsynlig oppnå?
Har du kraftig misfarging, vil du se størst forskjell. Men dette varierer.

Hva med tannbleking og graviditet og amming?
Vi anbefaler at man venter til denne perioden er over.

Hvis jeg har tannimplantat, krone eller plastfylling; kan jeg få bleket tennene?
Ja, men det krever litt ekstra omtanke under prosessen fordi blekebehandlingen ikke endrer fargen på disse områdene.

Bivirkninger ved tannbleking?
Noen mindre kan inntreffe, som at tennene blir mer sensitive. Det er imidlertid forbigående og forsvinner vanligvis innen noen få dager etter at behandlingen er avsluttet.

Kan tannbleking med Opalescence svekke tennene?
Nei, det er ikke påvist.

Kan jeg spise og drikke som normalt etter tannblekingen?
Den første perioden etter blekingen er tennene mer mottakelig enn vanlig for fargestoffer. Du bør derfor unngå vin, tobakk, matvarer med sterkt farge, kaffe og te de første ukene etter behandling.

 

Om tannbleking

En hvit perlerad og et blendende smil er noe de fleste av oss ønsker. Så lenge man ikke overdriver og ser ut som en Hollywood-stjerne, gir hvite tenner et inntrykk av sunnhet. Mange tror at det er mest kvinner svom får tenner bleket, men det er faktisk slik at ca halvparten er menn.

Det finnes nok av tilbud på nettet for hjemmebleking, både på nettet og i kosmetikkforretninger etc. Dette er noe vi må advare mot. Vi har sett eksempler på nokså alvorlige etseskader i tannkjøttet og skadet emalje.

Tannbleking bør derfor skje hos tannlegen. Tannfeen har moderne utstyr og dokumenterte behandlingsmetoder. Norske tannleger har også et ganske strengt regelverk omkring tannbleking. Vi er pålagt å utføre full undersøkelse med røntgen før tannbleking. Har du hull, blottlagte tannhalser, svak emalje eller løse fyllinger må dette eventuelt behandles først.

Dette er prosessen rundt tannbleking: Etter undersøkelsen fjerner vi først tannstein og misfarging på tennenes overflate. Ved hjelp av hydrogenperoksid, som trenger gjennom emaljen brytes misfargingen ned og får frem den hvite fargen.

Det er dessverre ikke alle som kan få tilbud om tannbleking. Du må ha generell god tannhelse og ikke ha omfattende tannkjøttsykdommer. En trøst kan jo være at du oppnår mye gjennom godt tannstell og jevnlig rens og fjerning av overflatemisfarging hos Tannfeen. Dessuten er du jo bare naturlig at man får litt mørkere fargetone på tennene etter hvert som årene går og tidens tann gjør sitt.

 

Ta kontakt