image

Tannfeen Oslo Linderud

Åpningstider

Mandag:

10:00-18:00

Tirsdag:

10:00-18:00

Onsdag:

10:00-18:00

Torsdag:

10:00-18:00

Fredag:

10:00-18:00

Lørdag:

Stengt

Søndag:

Stengt

Erich Mogensøns vei 38, 0594 Oslo

+47 22 25 10 10oslo.linderud@tannfeen.no

Tannfeen Oslo Linderud

Tannbehandling av høyeste kvalitet til riktig pris!

Din tannlege i Oslo

Tannfeen Oslo Linderud ligger i 2. etasje i Linderud senter. Våre tannleger og tannpleier har høy faglig kompetanse, og gjør sitt ytterste for å ivareta deg som pasient. 

Vi tilbyr alle former ordinære tannbehandling og en rekke estetiske tannbehandlinger, deriblant tannimplantat, tannbleking og mye mer.

Hos oss er vi så heldige at vi har ansatte som snakker flere språk utover norsk og engelsk. Om du har et ønske om at din behandler snakker et bestemt språk, gi oss beskjed. Vi har ansatte som snakker: persisk, kurdisk, dari, vietnamesisk, polsk, urdu, nepalsk, arabisk, albansk og gresk.  

Vi jobber kontinuerlig med å holde oss faglig oppdaterte på det nyeste av behandlinger og metoder innen tannbehandling, slik at du skal få den beste behandlingen for deg og dine tenner.

image

Jenny Le

 Tannlege

image

Pralaya Rijal

Tannlege

image

Kashin Sadik Mehdi

Tannpleier

Akutt behov for tannlege i Oslo?

Ved akutt behov for tannlege, kan du ringe oss direkte på 22 25 10 10. Vi har lange åpningstider, noe som gjør det enkelt å få time på et tidspunkt som passer for deg. Vi setter av god tid til deg og gir deg rask service av ypperste kvalitet. 

Les mer om våre akutte tannbehandlinger her

Reisevei

Tannfeen Oslo Linderud ligger lett tilgjengelig for både bil, kollektivtransport og myke trafikanter. Du finner oss på sørsiden av Trondheimsveien, cirka fire kilometer nord for Sinsenkrysset. Beliggenheten gir alle pasienter lett tilgang via kollektivtrafikk. For rutetider se ruter.no. Dersom du ankommer klinikken med bil, har senteret 360 tilgjengelige parkeringsplasser.

Priser tannlege Oslo

Lurer du på hva tannsjekk, rotfylling, tannbleking eller andre behandlinger koster hos Tannfeen Oslo?

Se vår komplette prisliste her

Kontakt oss

    image