Tjenester

Allmenn behandling

Allmenntannleger er din primærtannlege som tar seg av rutinebehandlinger, kontroller og veiledning om din tannhelse. Med mindre du er henvist til klinikken for spesielle behandlinger, vil en av våre allmenntannleger være din første kontaktperson. Tannlegen vurderer ditt behandlingsbehov, og sammen med deg legges en behandlingsplan med antatte kostnader.

Tannlegeskrekk

Det er viktig at du snakker med oss om din tannlegeskrekk fordi det er den beste forutsetningen for at vi skal kunne hjelpe deg på best mulig måte. For oss er det svært viktig at du føler deg trygg, og vi gjør alt vi kan for å ta vare på hver enkelt. Hos oss blir du møtt med empati og behandlingen foregår i en behagelig og uformell atmosfære. Vi opplever daglig pasienter med tannlegeskrekk og de aller, aller fleste kommer tilbake for å få mer behandling!

Tannkrone

Har du en tann som er såpass skadet at en vanlig tannfylling ikke vil gi et godt og varig resultat? Da anbefaler vi en tannkrone. En tannkrone opprettholder tannens funksjon og utseende, i tillegg til at den beskytter tannroten. Vi sørger for at kronen tilpasses dine egne tenner, både i form og farge, slik at man får et estetisk naturlig resultat. 

Les mer

Tannbro

Har du trukket eller mistet én eller flere tenner og ønsker en erstatning? Da er en tannbro den beste løsingen for deg. Våre eksperter sørger for at formen og fargen på tannbroen er identisk med dine egne tenner, slik at du kan smile, snakke og spise som vanlig.

Les mer

Rotfylling

Mange tror at rotfylling er en lang og smertefull prosess, men våre profesjonelle tannleger utfører behandlingen både raskt og smertefritt ved hjelp av moderne utstyr og effektiv bedøvelse. 

Les mer

Tannimplantater

Mangler du én eller flere tenner? Da kan et tannimplantat være en god løsning for deg. Det er en trygg og veldokumentert behandling som gir et resultatet som oppleves både stabilt og komfortabelt. 

Les mer

Oral- og kjevekirurgi

Av og til står vi ovenfor tilstander som krever kirurgiske inngrep. Våre spesialister har lang og bred erfaring, og med pasienten i fokus gjør vi vårt ytterste for å gi våre pasienter en god, smertefri og trygg opplevelse. 

Les mer

Visdomstenner

Visdomstennene er de siste av de 32 tennene vi får. De fleste får én oppe og én nede på hver side av kjeven. Mange forbinder fjerning av visdomstenner med mye smerte og ubehag, men med dagens moderne utstyr og våre dyktige tannlegers lange erfaring innen området, er prosedyren hos Tannfeen både smertefri og ukomplisert. 

Les mer

Ansikts- og kjevesmerter

En del pasienter er plaget av smerter i ansikt og kjeveledd, smerter som ikke er relatert til tennene. Foruten selve kjeveleddet har smertene ofte sitt utspring i musklene i ansikt, hals og nakkeområdet. Det kan være vanskelig og tidkrevende å diagnostisere hvor plagene kommer fra. Det er derfor ofte nødvendig med flere spesialister i utredningen av slike lidelser.

Røntgen

Vanlig tannrøntgen er ikke alltid tilstrekkelig for å stille diagnoser. Også i planleggingen av større arbeider vil et oversiktsbilde av kjever og tenner være påkrevet. Slikt utstyr er tilgjengelig hos oss.

Spesialistbehandlinger

Mange av de behandlinger vi kan tilby, er avanserte og med krav til spesialkompetanse.

Estetisk tannbehandling

Noen kunder ønsker hjelp til estetiske forbedringer av misfargede, skjeve eller skadede tenner. Vi gir råd om dette, og utfører behandlinger innenfor faglig aksepterte rammer.

Tannkjøttsykdommer

Tannkjøttsykdommer er en vanlig forekommende sykdom. De fleste tenner som går tapt, skyldes sykdommen periodontitt, også kjent som pyrrea. Sykdommen utvikler seg over tid, og ofte er ikke pasienten klar over dette før tilstanden har kommet så langt at tennene løsner og til slutt faller ut. Det er derfor viktig å forebygge sykdommen. Renhold er første bud for å holde bakteriebelegg og tannstein borte, og gjennom det forhindre at benet rundt tannen nedbrytes. Kontroll av tannkjøttet inngår som en viktig del ved rutineinnkallelser. Våre faste pasienter innkalles til slike kontroller hver 6. eller 12. måned, avhengig av behov. I mange tilfeller gjøres disse kontroller av våre tannpleiere.

Ved mer avansert forløp av sykdommen vil behandling av spesialist være påkrevet. Hver enkelt behandling vil bli lagt opp etter sykdommens aggressivitet og ikke sjelden benyttes mikrobiologisk diagnostikk og antibiotika. Mer sjelden vil kirurgiske inngrep måtte gjøres for å holde sykdommen i sjakk. I tillegg utføres regenerasjonsbehandling for å bygge opp nytt tannfeste og forskjellige former for tannkjøttsplastikker. Behandling av sykdommen kronisk marginal periodontitt vil etter gjeldene regelverk gi rett til refusjon fra HELFO. Vi holder oss til enhver tid oppdatert på gjeldende regelverk.

Tannregulering

Vi i Tannfeen utfører tannregulering på både barn og voksne. I tillegg til standard regulering, tilbyr vi estetisk regulering med keramiske brackets eller ”usynlig” regulering på innsiden av tennene, streng på innsiden (lingualapparatur) av tenner og keramiske / hvite klosser. Vi er sertifisert for både invisalign og incognito.

Les mer

BESTILL TIME HOS TANNLEGE I I Moss, Porsgrunn, Tønsberg, Drammen og Lillestrøm

Vårt team består av både tannleger, tannpleiere eller reguleringstannleger. Vi strekker oss langt for at du skal få ditt ønskede tidspunkt!